Kolundžija: Vanredni izbori nisu u interesu Srbije

Izvor: Blic, Tanjug, 16.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolundžija: Vanredni izbori nisu u interesu Srbije

Šef poslaničkog kluba "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija ocenila je danas da vanredni parlamentarni izbori nisu u interesu Srbije, ne samo zbog toga što mnogo koštaju, već i zato što ne bi promenili političku sliku zemlje.



Vanredni izbori ne bi doveli do drugačije većine i u tom smislu bi bili besmisleni i štetni po Srbiju", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kolundžija Tanjugu.

Ona je primetila da bi vanredni izbori odgovarali u ovom trenutku samo Srpskoj naprednoj stranci, jer se posle podele unutar Srpske radikalne stranke biračko telo više priklonilo Tomislavu Nikoliću, pa naprednjaci procenjuju da bi dobili više poslanika nego što ih sada imaju.

"Sve partije, čak i one koje se zalažu za izbore, hoće da zavaraju građane zalaganjem za izbore i prikrivanjem činjenice da bi na ovim izborima prošli lošije, nego što su prošli na prethodnim. Dakle, to je jedna politička kampanja koja treba da pokaže nepostojeću političku snagu, nekih partija", zaključila je Kolundžija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.