Koalicija Zdrava Srbija-Bolja Srbija predala izbornu listu

Izvor: RTS, 21.Maj.2020, 14:58

Koalicija Zdrava Srbija-Bolja Srbija predala izbornu listu

Koalicija Zdrave Srbije Milana Stamatovića i Bolje Srbije Dragana Jovanovića predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za poslanike u Skupštini Srbije, pod nazivom "Milan Stamatović - Zdravo da pobedi - Dragan Jovanović - Bolja Srbija - Zdrava Srbija".
Milan Stamatović je rekao da je njihov osnovni zadatak i program decentralizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije i zaštita nacionalnih interesa.
"Ako uđemo u parlament bićemo možda i vlast, ako ne, bićemo konstruktivna opozicija onima koji rade protiv interesa države", kaže Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, a navedeno je saopštenju te stranke.
Lider Bolje Srbije Dragan Jovanović je rekao da su predstavnici te liste u svojim lokalnim sredinama pokazali rezultate i da zato Srbija, navodi, treba da glasa za takve domaćine.
Listu "Milan Stamatović - Zdravo da pobedi - Dragan Jovanović - Bolja Srbija - Zdrava Srbija" podržao je i pesnik Ljubivoje Ršumović koji je poručio da je uvek bio za mladost i da zato radi sa mladim ljudima i za mlade ljude.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Koalicija Zdrava Srbija - Bolja Srbija predala izbornu listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020

Koalicija Zdrave Srbije Milana Stamatovića i Bolje Srbije Dragana Jovanovića predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za poslanike u Skupštini Srbije, pod nazivom "Milan Stamatović - Zdravo da pobedi - Dragan Jovanović - Bolja Srbija - Zdrava Srbija"...Stamatović je rekao da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.