Koalicija Neka maske padnu predala listu RIK-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 19:59

Koalicija "Neka maske padnu" predala listu RIK-u

Koalicija "Nek maske padnu", koju čine Zelena stranka i Nova stranka, predala je Republičkoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna.

Listu je potpisom podržalo 10.860 građana, prvi na listi je lider Zelene stranke Goran Čabradi, a drugi lider Nove stranke Zoran Živković. Čabradi je posle podnošenja liste rekao da je politika danas u Srbiji "zagađena" i da je zagadila sve sfere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drustava.

- Ova koalicija će ponuditi rešenja za lažne politike, da ih srušimo i pokažemo da politika u Srbiji može biti drugačija - rekao je Čabradi.

Naveo je da će ponuditi realna rešenja za probleme građana i pozvao sve da podrže koaliciju "Nek maske padnu" jer će, kako je istakao, vrlo brzo videti kako "ozbiljni ljudi rade ozbiljne poslove".

Živković je rekao da je Srbija prelepa zemlja, ali "bolesna", te da je posao njihove koalicije da se to promeni - da budu bolji uslovi za život i rad građana, da se reši pitanje kriminala...

- Ko želi da glasa o svojoj budućnosti, a ne o budućnosti političara, jer se na izborima ne odlučuje o sudbini političara već o sudbini svih građana, neka glasa za listu naše koalicije, a mi smo tu ne da obećavamo nego da pokažemo da ćemo uraditi sve ono dobro što očekujete da uradimo - dodao je Živković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.