Izvor: RTS, 21.Feb.2022, 18:30

Koalicija "Moramo" predala listu i za beogradske izbore

Koalicija Moramo koju čine Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak, Otvorena građanska platforma "Akcija", predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Beogradu koji će biti održani 3. aprila.
Listu je podržalo 4.672 birača.
Nosilac liste i kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović, koji je na predaju liste sa aktivistima došao gradskim prevozom, rekao je novinarima da je plan pokreta "Ne davimo Beograd" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobedi na predstojećim izborima u gradu kako bi se, kaže, izborili sa velikim problemom zagađenja i saobraćajnih gužvi.
Takođe, naveo je da je plan da se pristupi teritorijalnoj decentralizaciji Beograda i da se revidiraju "svi štetni ugovori koje je vlast pokrenula".
"Na listi pokreta ‘Ne davimo Beograd‘ nalaze se ljudi koji imaju znanja, energije i iskustva da od njega načine mesto za život svih. Našu borbu danas prebacujemo u institucije, ali ćemo ostati i na terenu", rekao je Veselinović.
Dodao je da će taj pokret biti sa građanima svaki put kada se, kako je rekao, javni interes bude kršio.
"Optimizam i nada koju smo osetili na prikupljanju potpisa ovih dana, daje nam veliku energiju da možemo da učinimo da Beograd postane zelen, održiv, solidaran i pravedan grad", zaključio je Veselinović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija Moramo predala listu za izbore u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2022

Koalicija Moramo, koju čine Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i Otvorena građanska platforma "Akcija", predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Beogradu koji će biti održani 3. aprila...Listu je podržalo 4.672 birača...Nosilac liste i kandidat te koalicije za gradonačelnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Koalicija „Moramo“ predala liste za parlamentarne i beogradske izbore

Izvor: Danas, 22.Feb.2022, 11:13

Koalicija "Moramo", koju čine Otvorena građanska platforma "Akcija", Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd predala je liste Republičkoj, odnosno Gradskoj izbornoj komisiji, za predstojeće aprilske parlamentarne izbore i izbore za Grad Beograd.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.