Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2020, 18:13

Kako je Lepotica upoznala Zver

Svoj dosadašnji život mogla bih opisati u nekoliko reči: ušuškan, bez mnogo uzbuđenja, prepun očekivanja i planova.  Imam dvadeset dve godine, vrlo sam atraktivna, i nikada mi nije bilo teško da nađem dečka, ali do sada nisam bila u vezi koja bi me sasvim ispunila. Ne mogu da kažem da se nisam trudila, jednostavno, bili su to pogrešni izbori i moram priznati da sam se pomalo umorila.
Tako je, zapravo, bilo sve donedavno, kada sam s koleginicom s fakulteta, sasvim spontano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << započela razgovor o muškarcima. Požalila sam joj se da sam sita luzera kojima je potreban neko ko će ih celog života vući na grbači, maminih sinova koji očekuju da ih tetošite kao da su bebe. Treba mi zreo, stabilan muškarac, uspešan i samosvestan, s kojim bih provodila vreme neopterećena strepnjom da ću biti pogrešno shvaćena, neko  ko će razumeti moje potrebe i želje. Da nam bude lepo “sada i ovde”, a kasnije… vreme će pokazati.
– Takvi ne postoje, ili ja još nisam srela nijednog – zaključila sam tužno.
– E pa, grešiš, draga moja Maja – reče mi poznanica. – I ja sam do pre nekog vermena bila rezignirana kao ti, a onda sam otkrila neverovatan način da svoj život promenim iz korena. Toplo ti preporučujem sajt za upoznavanje ”Lepotica i Zver”, tu ćeš pronaći muškarca iz  snova. To je meni pošlo za rukom i već nekoliko meseci živim svoju bajku.
Hm, pomislila sam, šta me košta da probam. Možda ti sajtovi za upoznavanje mogu da mi donesu nešto interesantno i novo u životu. Istog popodneva ulogovala sam se i napravila svoj profil, napisala sam šta tražim od svog idealnog muškarca i već sutradan sam stupila u kontakt sa Srđanom, mladim, zgodnim advokatom, vrlo uspešnim, koji zbog silnih obaveza nije uspevao da pronađe svoju srodnu dušu. Ono što sam napisala na svom profilu učinilo mu se vrlo zanimljivo: i on voli da putuje i otkriva nove stvari, obožavamo istu muziku, dopadaju nam se isti filmovi, imamo sličan odnos prema estetici. Uz to, veliki je hedonista, voli da eksperimentiše u kuhinji i – baš kao i ja – nije spreman da se vezuje, bar za sada.
Posle nekoliko dana dogovorili smo prvi sastanak, bio je to ručak u finom beogradskom restoranu, gde me je na stolu sačekala prekrasna bela ruža. Ćaskali smo neobavezno, u njegovom društvu osećala sam se opušteno, kao da se poznajemo sto godina.
Tako je počelo. Nastavili smo da se viđamo, i, moram priznati da mi je s njim sve  lepše. Srđan je obrazovan, elokventan i duhovit, ima fine manire, vrlo je ambiciozan, pravi mačo. Moram priznati i da je vrlo galantan – na sastanke ne dolazi bez ruža, bombonjere ili parfema, vodi me u šoping, često provodimo vikende u nekom spa centru. Drži me kao malo vode na dlanu, osećam se kao princeza, a pritom nikada, ali baš nikada, ne iskazuje ljubomoru i posesivnost
Ne znam kuda vodi naša veza, neću ni da razmišljam o tome. Znam samo da mi se Srđan veoma dopada, da on oseća isto, neka traje dok god nam je lepo. Trenutni se spremamo za odmor na Sejšelima, stvarno se radujem putovanju s mojom Zveri i zahvalna sam sajtu koji nas je spojio.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.