Kako diktatura, a opozicioni mediji se hvale da su najgledaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 14:59

Kako diktatura, a opozicioni mediji se hvale da su najgledaniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapitao je danas, povodom kritika opozicije da izbori neće biti fer, zapitao u kojoj to diktaturi opozicija ima najgledanije programe protiv vlasti.

On je ukazao na izveštaje REM-a o prisustvu stranaka na medijima, kao i na javnom servisu.

Neće, kaže za Pink tv da govori o političkim protivnicima, ali odbacuje primedbe da živimo u "tobožnoj diktaturi".

"Hvalite se da su vaši programi, kao što su N1, Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << S i drugi, najgledaniji", rekao je Vučić i zapitao: "Kako ste u diktaturi vi koji ste protiv diktatora i najgledaniji, a kao pečurke niču televizije protiv vlasti".

"Nisam čuo za takvu diktaturu u svetu", primećuje Vučić.

On kaže da ljudi sve razumeju, a onaj ko ne razume - vređa građane Srbije.

"Morate da radite, a ne samo da govorite neistine da biste nekoga pobedili",istakao je.

Povodom odluke Borisa Tadića da ne učestvuje na parlamentarnim, ali hoće na lokalnim izborima na Vračaru, kaže da ne može da se upušta u objašnjenja koja je Tadić izneo.

Podseća da je, kada je krenula kovid kriza, bilo komentara da "ništa brže ne uništava Vučića od korone", pa je usledilo pitanje zašto tako brzo na izbore...

"Ne možete nekome da ugodite ako nije spreman da radi i da se bori. Na izbore idete posle četiri godine rada, a mesec ili dva vam neće pomoći", zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin objasnio šta je pravi cilj srpske opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 14:27

"Opozicija i ona koja izlaizi i ona koja ne izlazi na izbore, ima samo jedan cilj i samo jedan uslov, da Vučić ne učestvuje u političkom životu Srbije."..- Opozicija i ona koja izlaizi, i ona koja ne izlazi na izbore, ima samo jedan cilj i samo jedan uslov, da Vučić ne učestvuje u političkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.