KVAZILEGALISTA ZELENOVIĆ POKAZAO JE SVOJE PRAVO LICE: Potpredsednik SPS pozvao sve građane Šapca da izađu na izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2020, 12:47

"KVAZILEGALISTA ZELENOVIĆ POKAZAO JE SVOJE PRAVO LICE": Potpredsednik SPS pozvao sve građane Šapca da izađu na izbore

- Nasuprot Zelenoviću koji se sada kao davljenik hvata za slamku spasa, stoje rezultati koje je ostvarila Vlada Srbije, stoji ogromna energija i hrabrost predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se uhvati u koštac sa svim problemima i izbori sa svim iskušenjima - reči su Milićevića.

Povodom izbora u Šapcu i pokušaja bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da uz pomoć malverzacija i prevara dođe ponovo do fotelje oglasio se i potpredsednika SPS Đorđa Milićevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu izjavu prenosimo vam u potpunosti.

- Kvazilegalista Zelenović neposredno pred izbore u Šapcu pokazuje svoje pravo lice. Od regularnosti izbora za koje se ovaj lokalni vlastodržac navodno zalaže u Šapcu on pravi lakrdiju od izbora i krši sve pravne regulative izbornog procesa. Menjanje pravilnika o radu gradske izborne komisije uoči izbora izaziva ozbiljnu sumnju u regularnost izbora. Zašto kvazilegalista Zelenović pravilnik nije menjao ranije nego baš sada kada je to najblaže rečeno pravno diskutabilno. Barem bi morao znati šta piše u odredbama Zakona o izborima gde je nedvosmisleno propisan izborni postupak - rekao je Milićević.

- Ali šta će Zelenoviću zakon kada on kao dosadašnji politički dominus Šapca može sve pa i da pokuša usmeravati volju birača ka sebi. Naravno, takav pokušaj će u svakom slučaju ostati bez efekta za Zelenovića jer će građani Šapca svoj glas dati onim kojim veruju i koji će to poverenje opravdati posvećenim radom, savesnošću i odgovornošću u interesu građana Šapca, a to je nesumnjivo SNS sa svojim koalicioni partnerima - dodaje on.

- Nasuprot Zelenoviću koji se sada kao davljenik hvata za slamku spasa, stoje rezultati koje je ostvarila Vlada Srbije, stoji ogromna energija i hrabrost predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se uhvati u koštac sa svim problemima i izbori sa svim iskušenjima. Građani Šapca će od takve politike uvek imati korist i uvek će biti u fokusu pažnje institucija sistema kao lokalna samouprava u koju treba ulagati, dovoditi kapitalne investicije i poboljšati kvalitet života građana. To Zelenović sa svojim istomišljenicima ne može uraditi, to jedino može obezbediti SNS i koalicioni partneri ove superiorne stranke na političkoj sceni Srbije - rekao je Milićević.

- Zato pozivamo građane Šapca da u što većem broju izađu na izbore u Šapcu i da bez obzira na pokušaje uticaja na volju birača, svoj glas daju najboljim predstavnicima i borcima za njihova prava sa liste koju svojim nesumnjivim političkim rejtingom oličava SNS - rekao je potpredsednika SPS Đorđe Milićević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.