KI: Predata deseta izborna lista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KI: Predata deseta izborna lista

Opštinskoj izbornoj komisiji u Kikindi listu kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu danas je predala grupa građana "Naša sela, naš grad- Ladislav Tomić". Za 26 kandidata, koliko je na listi te grupe građana, prikupljeno je 820 potpisa.

Prema rečima Ladislav Tomoć, predsednik GG "Naša sela - naš grad", na predstojećim lokalnim izborima očekuju dobre rezultate.

"Polovinu liste grupa građana "Naša sela, naš grad" čine visoko obrazovani kandidati, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 26 kandidata je i 13 žena. Među kandidatima su mladi, obrazovani ljudi, stručnjaci u oblastima kojima se bave. S obzirom na to da očekujem dobar rezultat na izborima, nadamo se da će naši kandidati dobiti priliku da upravljaju gradom", dodao je Tomić.

Prema informacijama iz Opštinske izborne klomisije, do sada je svoje liste kandidata za izbor odbornika u kikindskom gradskom parlamentu predalo deset stranaka , koalicija i grupa građana. Dodajmo da noćas u ponoć ističe rok za predaju lista kandidata za predstojeće lokalne izbore, pa i za "trku" za 39 odborničkih mesta u kikindskom gradskom parlamentu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GG Dosta je bilo – Saša Radulović predala izbornu listu

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Apr.2016

Grupa građana “Dosta je bilo-Saša Radulović“ predala je danas popodne Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu “Dosta je bilo - Saša Radulović“. Na ovoj listi  nalazi se 30 kandidata za odornike Skupštine grada za predstojeće lokalne izbore...Kandidati na listi su - Nenad Božić, Gordana...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.