KAD TRAMP POBEDI NA IZBORIMA, DOLAZI U SRBIJU! Grenel sa Srbima u Milvokiju, najavio predsednikovu posetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 08:54

KAD TRAMP POBEDI NA IZBORIMA, DOLAZI U SRBIJU! Grenel sa Srbima u Milvokiju, najavio predsednikovu posetu (VIDEO)

Govoreći o odnosima Beograda i Prištine on je rekao da su obe strane pozvane da se fokusiraju na ekonomiju.

Veoma smo ponosni na ono što smo uradili na približavanju Beograda i Prištine u razgovorima o ekonomiji, rekao je specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel u obraćanju lokalnoj srpskoj zajednici u organizaciji Republikanske stranke iz Milvokija i Inicijative "Srbi za Trampa 2020".

Grenel je preneo i poruku predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Donalda Trampa srpskoj zajednici u Viskonsinu da je sporazum iz Vašingtona bio težak i da su uzbuđeni zbog njegove primene.

Podsetio je na poziv koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Trampu da poseti Beograd.

- Predsednik je rekao, pošto pobedim na izborima ići ću kao predsednik SAD - preneo je Grenel.

Kako je napomenuo Grenel, važno je da se obe strane fokusiraju na pitanje ekonomije

- Rekao sam obema stranama da imamo puno političkih tema za razgovor i možemo da nastavimo da se svađamo oko simbolike i politike još 20 godina, ali hajde da uradimo nešto što Tramp radi najbolje, a to je rast ekonomije. Dajmo nadu mladim ljudima u regionu da mogu da ostanu tu, a ne da idu u Mađarsku ili Nemačku. Dovedimo neke američke, evropske kompanije na Balkan - kazao je Grenel.

On je rekao da je ponosan i na to što se u Vašingtonskim sporazumom srpska vlada složila oko diversifikacije u energetici, navodeći da je to pobeda za SAD, jer je do sada 100 odsto energenata u Srbiju dolazilo Rusije.

- Ponosni smo na naš rad za tzv. Kosovo, Srbiji i region i ne mogu biti ponosniji što sam došao u srpsku salu u Viskonsinu - porucio je Grenel i pozvao Srbe da izađu na izbore i glasaju za Trampa.

- Pozivam vas da uradite nešto za predsednika, jer je on radio za vas - rekao je Grenel okupljenim Srbima i zaključio da je Amerika sjajna zemlja koja rešava sve probleme.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.