Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2022, 11:40

Gosti N1: Za kontrolu izbora potrebno 17.000 građana, stranke odgovorne za obuku

Programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov i generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović ocenili su u Novom danu da će opozicionim listama biti potrebno oko 17.000 građana koji su pouzdani i obučeni, kako bi se obezbedio regularnost izbornog procesa. Oni su precizirali da je na referendumu bilo 8.150 izbornih mesta, kao i da se očekuje približno toliko na izborima koji će se održati 3. aprila, a da će na svakom mestu biti potrebno prisustvo najmanje dve osobe. Jovanović poručuje da će koalicija u kojoj je Narodne stranka imati predstavnike na svim izbornim mestima, dok Nedeljkov upozorava da će kontrola izbornog procesa biti drastično promenjena nakon donošenja novih zakona u Narodnoj skupštini.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jovanović: Svaki glas mora biti odbranjen na izborima 3. aprila

Izvor: Danas, 20.Jan.2022

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da ta stranka ima više od 8.500 obučenih kontrolora za izbore 3. aprila i da će koalicija u kojoj su i SSP i DS pokriti sva biračka mesta i "odbraniti svaki glas“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.