Jovanović: Potrebni izbori u Beogradu

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Potrebni izbori u Beogradu

"Beograđani plaćaju veliku cenu, sa jedne strane populizma koji je tako prisutan u potezima gradonačelnika (Dragana) Ðilasa, i sa druge strane odluke da se mrcvari i davi grad sve dok se ta vlast sama od sebe ne sruši", ocenio je Jovanović gostujući na Televiziji Pink.

On je ocenio da je atmosfera linča jedno od obeležja političkog rata na nivou Beograda i da u tome ne postoji nikakav plan već se Ðilasu samo prigovara da se zadužio iako to čini i republička vlast, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pa "da li to znači da su i oni lopovi i nesposobni".

"Kakva smo mi zemlja ako svakoga dana gradonačelnika prestonice vređate, ponižavate, osporavate ga kao ličnost, njegove moralne vrednosti, je l'' to znači da ćemo sutra tako sa nekim drugim, pa to nije normalan život", rekao je lider LDP-a.

On je ocenio da su ideja lokalne samouprave i njen značaj u činjenici da su mogući različiti politički odnosi u odnosu na koaliciju koja je na vlasti u republici.

"Je l'' možemo mi jednom da se složimo da se vlast menja na izborima, da se poštuje onaj ko je dobio podršku građana, da se ne obesmišljava demokratija tako što ćemo gurati sve pod jedan šinjel, pa kad to uradimo na nivou republike onda i sve u Srbiji terati u isti format", upitao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Potrebni izbori u Beogradu

Izvor: Blic, 08.Sep.2013

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je potrebno održati izbore u Beogradu ocenjujući da je atmosfera linča jedno od obeležja političkog rata na nivou glavnog grada..."Beograđani plaćaju veliku cenu, sa jedne strane populizma koji je tako prisutan u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.