Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Jeremić torpeduje dogovor o zajedničkom kandidatu opozicije

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije ukoliko ne bude postignut dogovor o zajedničkom predsedničkom kandidatu proevropske opozicije.

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da izjava bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića da razmišlja o predsedničkoj kandidaturi "torpeduje" dogovor o zajedničkom opozicionom kandidatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao i eventulanu kandidaturu zaštitnika građana Saše Jankovića.

Jovanović je rekao i da se o zajedničkom kandidatu razgovora i da priča "svako sa svakim", a da je njegova obaveza da, ukoliko ne bude postignut dogovor, brani ideje evropske i građanske Srbije.

"Ako nemate zajedničkog predsedničkog kandidata onda nemate na zajedničku politiku čiji je temelj evropska Srbija", rekao je lider LDP-a i dodao da je njegova obaveza da brani ideje evropske i građanske Srbije, "makar im davao i veštačko disanje".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

I ČEDA BI DA SE KANDIDUJE "Jeremićevo licemerje, došao je da bude kandidat za predsednika"

Izvor: Blic, 12.Dec.2016

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije ukoliko ne bude postignut dogovor o zajedničkom predsedničkom kandidatu proevropske opozicije...On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da izjava bivšeg šefa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.