Jovanović: Izbori jedini način za promene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 14:32

Jovanović: Izbori jedini način za promene

Lider Koalicije za mir Čedomir Jovanović naveo je da su izbori jedini način da se nešto promeni u društvu i dodao da je dobro što na izbore idu i dojučerašnji zagovornici bojkota, koji su, kako je napomenuo, na ulici trošili energiju naroda koji se nadao da tako nešto može da se promeni.

"Mene je ulica stvorila. Ali, sve što smo uspeli da uradimo u politici, uradili smo kao deo vlade Zorana Đinđića ili kao opozicija u skupštinskim klupama. Dakle, izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i institucije, a ne zvona i praporci na ulicama", ističe Jovanović.

On dodaje da su u drugom planu važne stvari za naše društvo i da se, umesto ekonomijom, kulturom ili zdravstvom, bavimo međusobnim uništavanjem.

"To su pitanja koja zanimaju sve građane Srbije. Zato što svakodnevne probleme osećamo svi, koje god da smo nacionalnosti, vere, seksualne orijentacije. Svi hoćemo više prava, veće plate i modernu, a ne zaostalu Srbiju koja vodi celo društvo u nestabilnost", naznačio je Jovanović, predsednik LDP-a.

Kako je naveo, Koalicija za mir je zato važna jer neće dozvoliti da se odustane od evropskih vrednosti koje jedine daju sigurnost na tom putu.

"Za to tražimo podršku. Samo tako možemo da nastavimo borbu", kaže Jovanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.