Jovanović: Društvo u slobodnom padu

Izvor: Mondo, 30.Maj.2013, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Društvo u slobodnom padu

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da je društvo u Srbiji u slobodnom padu i da su uništeni politički i javni život, ekonomija, kultura i sport, saopštio je LDP.

"Moralno smo dezorijentisana i potpuno razorena zemlja, i to su sve elementi koji u ovom trenutku čine izbore u Zemunu veoma važnim", rekao je Jovanović na mitingu LDP-a u beogradskoj opštini Zemun, gde će u nedelju, 2. juna, biti održani lokalni izbori.

Jovanović je okupljenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objasnio da Zemun nije propao sam od sebe.

"I u Zemunu ljudi žive teško jer plaćaju svojim životima cenu za neodgovornu politiku koja se sprovodila godinama i koja se ne može promeniti tako što će se presvući neko poput Vučića ili Nikolića", rekao je Jovanović.

Predsednik LDP je naveo da vlast prethodnih dana nije učinila ništa kako bi prvo definisala ključne probleme društva, a zatim pokušala da zajedno sa svim ljudima koje ti problemi muče na njih efikasno odgovore.

Jovanović je naveo i da rešavanje problema Kosova koji, nakon briselskog sporazuma, stavlja tačku na sudbinu vladajuće koalicije.

"Izazvali su krizu na Kosovu pre 20 godina, sada su to rešili na način na koji su znali i umeli, hvala im, pružili smo im podršku u meri u kojoj su to tražili, ali sada je vreme da se sklone", rekao je Jovanović.

(Beta, foto: Beta, Emil Vaš)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jovanović: U kampanjama jedno, nakon izbora drugo

Izvor: Blic, 30.Maj.2013

Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je danas birače u Zemunu da izađu na predstojeće izbore 2. juna i da razumeju činjenicu "da se po pravilu u izbornim kampanjama govori jedno, a nakon izbora radi drugo"...Lider LDP je poručio da je ključna razlika izmedju te stranke i drugih u rešenost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.