Još bez konačne odluke o parlamentarnim izborima: Vučić sve saopštava sutra

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još bez konačne odluke o parlamentarnim izborima: Vučić sve saopštava sutra

Telegraf saznaje iz vrha SNS da su sve veće šanse da neće biti parlamentarnih izbora, ali da ce Vučić sutra reći konačnu odluku.

Beogradski mediji su preneli da vandrednih parlamentarnih izbora neće biti, ali mi saznajemo da su sve dalje.

Lider SNS-a Aleksandar Vučić će sutra saopštiti odluku da li će biti raspisana samo trka za predsednika države.

Lider naprednjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i budući kandidat za predsednika Srbije prelomio je da će biti stabilnija situacija u državi ukoliko se održe samo izbori za šefa države, navodi "Sputnjik", a prenosi agencija Srna.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mihajlovićeva: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima

Izvor: RTS, 27.Feb.2017, 12:47

Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima. . Zorana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.