Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: Nije dovoljno lepiti plakate i sedeti u kafićima

Potpredsednica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je da bojkot izbora podrazumeva mnogo više angažovanja i veći nivo organizacije nego učešće na izborima, posebno u situaciji gde su izbori neslobodni i ljudima na razne načine prete i ucenjuju ih da bi na izbore izašli.

"Građanima dugujemo i jasan plan i objašnjenje kakav nam je plan pre, a kakav posle bojkota, čime ćemo meriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njegov uspeh i kako će on dovesti do pada (Aleksandra) Vučića, bez fraza, opštih mesta i parola koje im u ovoj kampanji opozicija nudi", rekla je Jerkov za Blic.

Na pitanje hoće li ići po Srbiji i na table na ulazima u gradove lepiti nalepnice 'bojkot', ona je rekla da opozicija mora imati drugačiju vrstu odgovornosti prema građanima koji su, kako je ocenila, s pravom razočarani u mnoge koji su bili u vlasti.

"Nisam sigurna da je lepljenje nalepnica na table sa imenima gradova i sedenje u kafićima sa nekoliko stranačkih aktivista najbolji način za to. Slično kao i sa izborima u Medveđi, kada je veliki deo stranaka već proglasio bojkot, pa zatim dan proveo sedeći u kafićima i deleći do društvenim mrežama snimke iz Medveđe koje su napravili ljudi koji žive u Medveđi", rekla je Jerkov.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.