Jeremić: Neću biti kandidat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 18:23

Jeremić: Neću biti kandidat

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da neće biti kandidat za narodnog poslanika na zajedničkoj listi ispred koalicije Ujedinjena Srbija, na izborima najavljenim za 3. april.

Jeremić je na pres konferenciji u Kragujevcu rekao da će kandidati te stranke biti Miroslav Aleksić, Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić i mnogi drugi ugledni i časni ljudi.

On je nagasio da je prioritet koalicije da ima dobar tim, koji će u Srbiji izneti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << promene i da ne postoji čovek koji može sam da pomeri Srbiju na bolje.

Ne postoji taj jedan jedini čovek, koji je u stanju da sve ono što je danas loše, preokreno na to da nam bude bolje. Srbiji su potrebne institucije, potreban je sistem, rekao je lider NS.

On je najavio će danas u Beogradu potpisati koalicioni sporazum sa ostalim članicama Ujedinjene Srbije i da već od sutra širom Srbije počinje prikupljanje potpisa građana.

Možemo to nazvati Sretenjski koalicioni sporazum. Nismo zvanično odlučili da ga tako nazovemo, ali biće potpisan na Sretenje i ja ću na njega staviti potpis u ime Narodne stranke, rekao je Jeremić.

On je ocenio da bi Sretenje - Dan državnosti Srbije trebalo da “odlikuje sabornost celog naroda, ali da je Srbija danas, nažalost, duboko podeljena”.

Želim da sledeće Sretenje bude ne samo Dan državnosti i Dan ustavnosti, nego i dan sabornosti našeg naroda, naglasio je Jeremić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jeremić: Neću biti kandidat za narodnog poslanika na zajedničkoj listi

Izvor: Blic, 16.Feb.2022, 12:43

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da neće biti kandidat za narodnog poslanika na zajedničkoj listi ispred koalicije Ujedinjena Srbija, na izborima najavljenim za 3. april.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.