Jeremić: Bitka za normalnu i pristojnu Srbiju

Izvor: Beta Video, 22.Mar.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Bitka za normalnu i pristojnu Srbiju

SOMBOR - Prilikom posete Zapadnobačkom okrugu, predsednički kandidat Vuk Jeremić istakao je da mi danas u našem javnom i medijskom prostoru bijemo bitku sa vulgarnošću, prostaklukom i propagandom. „Mi se danas na ovim izborima ne borimo za glasove, mi se na ovim izborima borimo za normalnu, pristojnu i kulturnu Srbiju kakva je ona uvek bila i kakva verujem može ponovo da bude, i biće nakon ovih izbora“, rekao je Jeremić u Somboru(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić:Ovo je bitka za normalnu, pristojnu Srbiju

Izvor: Mondo, 22.Mar.2017

Prilikom posete Zapadnobačkom okrugu, predsednički kandidat Vuk Jeremić istakao je da mi danas u našem javnom i medijskom prostoru bijemo bitku sa vulgarnošću, prostaklukom i propagandom...Foto: Izborni štam Vuka Jeremića/A. Levajković.."Mi se danas na ovim izborima ne borimo za glasove, mi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.