Jeremić: Biće drugog kruga, nećemo dozvoliti krađu

Izvor: Blic, 01.Mar.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Biće drugog kruga, nećemo dozvoliti krađu

Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je danas da će na predstojećim izborima svakako biti drugog kruga uprkos, kako je naveo, krađi koju planira aktuelna vlast.

Jeremić je u razgovoru sa građanima Bujanovca rekao da će biti obezbeđena kontrola svakog biračkog mesta i da vlast neće moći da se igra "bugarskog voza" i da zloupotrebljava biračke spiskove.

- Dobro smo se spremili, oni nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pametniji, niti hrabriji. Budu li počeli da kradu to će im biti poslednje, to vam obećavam - istakao je Jeremić, preneo je njegov izborni tim.

Jeremić je naveo da je vlast ubeđena da će njen kaandidat Aleksandar Vučić pobediti već u prvom krugu.

- Prevariće se - biće drugog kruga. Nema načina, čak ni uz krađu koji planiraju, da prebace 50 odsto u prvom krugu - rekao je Jeremić i naglasio da će vlast biti pobeđena na Uskrs, jer je, kako je naveo, došao trenutak za promene.

- Još jednom će iznervirati pristojnu i normalnu Srbiju koja ne bi volela da na Uskrs, 16. aprila, bude na izbornim mestima umesto kod kuće sa porodicom na najradosniji hrišćanski praznik. To će im se obiti u glavu. Svi će izaći na Uskrs i dobićemo ih - rekao je Jeremić u razgovoru sa stanovnicima Bujanovca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jeremić smatra da će biti drugog kruga

Izvor: RTS, 01.Mar.2017

Predsednički kandidat Vuk Jeremić smatra da će u Srbiji biti drugog kruga predsedničkih izbora, te da su se "dobro spremili" za izbore. . Vuk Jeremić je u Bujanovcu naveo da ukoliko se vlast opredeli da predsednički izbori...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.