Izvor: Radio 021, 16.Jun.2020, 19:35

"Jedan od pet miliona": Prijavite svaku izbornu nepravilnost putem aplikacije

Kandidatkinja za narodnu poslanicu liste Grupa građana "Jedan od pet miliona" Sofija Nedeljković pozvala je građane da putem aplikacije "FISI" prijave svaku izbornu nepravilnost koju uoče, kako bi se na kraju izbornog procesa tačno znalo "ko je i gde krao".

Nedeljković je tokom posete Novom Sadu kazala da decenijama unazad svi pričaju o izbornim neregularnostima, ali da skoro niko ne radi ništa konkretno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << isprate takve neregularnosti i da bi se "popisale na jednom mestu i procesuirale".

"Zato je Pokret Jedan od pet miliona napravio aplikaciju 'Za fer i slobode izbore (FISI)' i pozivamo građane da preko računara ili telefona odu na www.fisi.rs i prijave svaku izbornu nepravilnost koju uoče tokom izbornog procesa i samog izbornog dana. Tako svaki građanin može da kontroliše ove izbore, a sve nepravilnosti imaćemo na jednom mestu. Znaćemo tačno ko je i gde krao i varao", navela je Nedeljković.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

1 od 5 miliona: Aplikacija FISI za izborne nepravilnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020

Pokret 1 od 5 miliona osmislio je i napravio aplikaciju "Za fer i slobodne izbore" - FISI i pozvao građane da joj pristupe preko računara ili telefona kako bi prijavili svaku eventualnu izbornu nepravilnost bilo tokom izbornog procesa bilo tokom samog izbornog dana...Kako je saopšteno iz pokreta,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.