Janković: Izbori neće biti fer, a Tadiću želim...

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Izbori neće biti fer, a Tadiću želim...

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je danas da ne očekuje fer uslove za izbore u Beogradu, raspisane za 4. mart. Komentarisao je i odluku SDS i Borisa Tadića o podršci DS.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

On je, na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o novim prekršajnim prijavama protiv učesnika protesta posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsedničkih izbora, prošle godine, rekao da je "siguran da "REM neće početi da radi svoj posao, niti RTS početi da se pridržava medijskih standarada".

Tadić odlučio s kim će na izbore

"Siguran sam da Aleksandar Vučić neće seći granu na kojoj sedi, on sa fer medijskim uslovima, bez zloupotreba medijskih resursa, laži i pritiska ne može da dobije izbore, ali sam uveren u demokratsku snagu Beograda I Srbije koja će se sa tim izboriti", rekao je Janković.

Vučić: Dr Zoran Radojičić prvi na listi za Beograd

Izbori u Beogradu nisu, kaže, uobičajeni redovni izbori, već su "pitanje opstanka i budućnosti Srbije".

Janković nije direktno odgovorio na pitanje novinara da li je razočaran što je SDS Borisa Tadića odlučila da na izborima podrži kandidata DS i Nove stranke, već je rekao da svim opozicionim strankama želi uspeh na izborima i da je uveren u dobar rezultat, ali da je pitanje ko će sa kim - tehničko pitanje, a njemu je važnije da se svi "okrenu prema represivnom režimu".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Ne očekujem fer izborne uslove

Izvor: Blic, 15.Jan.2018

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je danas da ne očekuje fer uslove za izbore u Beogradu, raspisane za 4. mart...On je, na konfereniciji za novinare na kojoj je govorio o novim prekršajnim prijavama protiv učesnika protesta posle predsedničkih izbora, prošle godine, rekao...

Nastavak na Blic...

SNS: Ljudi sa naše liste istinski vole Beograd

Izvor: RTS, 15.Jan.2018

Srpska napredna stranka navodi da je ponosna na ljude od znanja i zvanja koji je predstavljaju na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" koji, kažu, za razliku od "patoloških lažova i osvedočenih lopova okupljenih oko Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića i ostalih izvršilaca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.