JELENA TRIVAN: NEĆE BITI VANREDNIH IZBORA

Izvor: Kurir, 07.Avg.2010, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA TRIVAN: NEĆE BITI VANREDNIH IZBORA

BEOGRAD - Portparol DS Jelena Trivan, na izjavu zamenika predsednika SNS Aleksandra Vučića da „ona nije obaveštena da će u Srbiji biti vanrednih parlamentarnih izbora“, kaže da prevremenih izbora neće biti, te da će na redovnim izborima 2012. pobediti njena stranka.

- Priznajem da nemam tako dobre informacije kao Vučić. Ja se informišem kod nadležnih institucija, predsednika i premijera, ali Vučić svakako bolje zna kada će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izbori. Poznato je da on daje dobre prognoze, pa je izbore najavio i za 2010, i to je takođe bila njegova pouzdana informacija. Najvažnije je da su i njegove izborne prognoze u skladu s tim, pa se i na izborima 2012. godine očekuje pobeda DS, i to na temelju jasnih rezultata i programa, kojima SNS, nažalost, ne može da se pohvali - rekla je Trivanova.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.