JEDNOGLASNA ODLUKA: Jedinstvena Srbija će podržati Vučića na predstojećim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 15:55

JEDNOGLASNA ODLUKA: Jedinstvena Srbija će podržati Vučića na predstojećim izborima

Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je donelo odluku da na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS-om.

U Jagodini je danas održana sednica Predsedništva Jedinstvene Srbije kojom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Jedina tačka dnevnog reda bila je Izbori 2022. godine.

Takođe je jednoglasno prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike. Na poslaničkoj listi SPS - Jedinstvena Srbija redosled kandidata ovih partija biće identičan redosledu na prošlim parlamentarnim izborima.

Svi članovi Predsedništva Jedinstvene Srbije podržali su i predlog da Jedinstvena Srbija podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Republike Srbije. Zaključeno je i da iza koalicije SPS - Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i koja traje od 2008. godine stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.