Izetbegović ne isključuje mogućnost odlaganja izbora u Bosni i Hercegovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022, 14:44

Izetbegović ne isključuje mogućnost odlaganja izbora u Bosni i Hercegovini

Uoči današnjeg nastavka razgovora o izmeni Izbornog zakona BiH, lider SDA Bakir Izetbegović kaže da misli da oni ne mogu biti okončani bez stranaca, ne isključujući mogućnost i da Opšti izbori u BiH budu prolongirani.

"To bi podržala međunarodna zajednica ako se vidi da su pregovarači na tragu dogovora", rekao je Izetbegović novinarima, preneo je portal sarajevskog Avaza.

Govoreći o pregovorima u Neumu, Izetbegović je kazao da je Dragan Čović, lider HDZ-a BiH, pokušao da prebaci odgovornost na SDA.

"Međutim da li iko veruje da su Palmer i Ajhorst predložili nešto protiv interesa hrvatskog naroda u BiH", kaže Izetbegović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izetbegović: Moguće odlaganje oktobarskih opštih izbora u BiH

Izvor: Danas, 10.Feb.2022

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da postoji mogućnost odlaganja opštih izbora u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.