Izborna trka Play radija

Izvor: Prva.rs, 28.Mar.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna trka Play radija

“Play radio” u saradnji sa „Helimaster Serbia“ organizuje veliku akciju u kojoj poziva slušaoce da na e-mail (slusaoci@playradio.rs) pošalju video klip na temu: „Zašto baš vi treba da letite sa nama“.

Kako je u toku izborna kampanja, zamisao tima „Play radija“ je da budu aktuelni ali i kreativni i u skladu sa tim pozovu slušaoce da u ovoj neobičnoj „izbornoj trci“ poput političara nominuju sami sebe i predstave svoj „izborni program“ uz obrazloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zašto baš njih odabrati.

„Play radio“ tim će svake sedmice do kraja aprila, birati najbolje, najsmešnije, najkreativnije video zabeleške i emitovati ih u programu, a onda i pozvati na let helikopterom. Nagrada je vredna i nesvakidašnja, a krajem aprila sledi veliko druženje sa slušaocima na heliodromu gde će se svako „provozati“ zajedno sa voditeljima i, podrazumeva se, pilotom.

U skladu sa ovom velikom „Play izbornom trkom“ i voditelji popularnog radija Una Senić (pole dance instruktorka), Zoran Pajić (glumac), Nataša Guberinić (pevačica), Milica Lazić (modna blogerka) i Luka Matić (tviteraš) obučeni u „Top Gun“ pilotske uniforme, sa startne pozicije trkali su se do helikoptera a sve to za potrebe spota koji će se od ponedeljka naći u etru na TV Prva i B92.

Na pitanje zašto bi slušaoci baš sa njima trebalo da lete helikopterom, predstavili su sebe i svoj „izborni slogan“ pa je Luka izjavio: „Zato sto će vam selfie iz helikoptera mnogo bolje izgledati sa mnom u kadru“, dok Milica tvdi: „Zato što dobro čuvam tajne i nikome neću reći da ste se "oduzeli" od straha“, a Una i Zoran uglas sugerišu: „Otvorite čakre, letite po burek sa Unom i Zoranom!“, a Nataša je uverena: „Nastupaću u helikopteru a ja kad zapevam - ne znam da stanem. Pilotu neprijatno da me prekine, pa će vam vožnja sa mnom trajati duže“.

Jer, uz Play radio, nebo je granica.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.