Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke

Izvor: Aleksinac.net, 18.Okt.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke

U nedelju 16. oktobra 2016. održana je Peta redovna izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke, na kojoj je prisustvovalo više od sto delegata ove stranke iz cele Srbije.

U radnom delu skupštine birano je kompletno rukovodstvo stranke. Za predsednika stranke, jednoglasnom odlukom, izabran je Milija Miletić, dosadašnji predsednik i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Izabrani su i ostali organi stranke, podpredsednici, izvršni odbor, nadzorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << odbor, forum žena, forum mladih i politički savet.

Jednoglasnom odlukom, a na predlog predsednika Milije Miletića, opštinski odbor USS iz Aleksinca je dobio člana u Izvršnom odboru, a to je Momčilo Antanasković, kao i članicu predsedništva Foruma žena, za koju je izabrana Jelena Miletić.

U svečanom delu sednice obratila se Marija Obradović - potpredsednica Srpske napredne stranke i narodna poslanica u Skupštini Srbije i predsednik skupstine grada Niša - Rade Rajković.

Podsećamo, Ujedinjena seljačka stranka je na republičke izbore izašla u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, kao i na lokalnom nivou i u Skupštini opštine Aleksinac ima jednog odbornika.

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke u Aleksincu će i u narednom periodu nastaviti da se zalaže za bolji položaj seljaka na selu i da stvara uslove za brzi razvoj sela.

Do kraja godine, OO USS Aleksinac će održati svoju izbornu skupštinu gde će se birati rukovodstvo opštinskog odbora i u skladu sa Statutom stranke revidirati delegati.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.