Izborna skupština Partizana u decembru

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna skupština Partizana u decembru

Partizan je održao sednicu upravnog odbora na kojoj je razmatrana predstojeća Izborna skupština. Iako nisu precizirali datum, crno-beli će najverovatnije krajem decembra birati novog predsednika kako ne bi remetili ritam izabranika Marka Nikolića koji se takmiče na tri fronta – prvenstvo, nacionalni kup i Liga UEFA.

Dragan Đurić, kome ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << petogodišnji mandat na poziciji prvog čoveka kluba iz Humske, još ranije je rekao da se neće kandidovati.

“Upravni odbor FK Partizan održao je svoju 35. sednicu na kojoj je razmatrao nekoliko pitanja iz okvira redovnih aktivnosti kluba. Izvršeno je usklađivanje opštih akata i poslovanja kluba sa izmenama i dopunama važećih zakonskih propisa. Verifikovane su odluke Sekretarijata Upravnog odbora donete u vremenu između dve sednice Upravnog odbora. Utvrđeno je da će se izborna sednica Skupštine kluba održati u roku utvrđenom Statutom kluba. Upravni odbor će utvrditi plan pripremnih aktivnosti i zaduženja organa kluba u cilju sprovođenja izbora saglasno Statutu, ugledu i interesima kluba”, stoji u saopštenju Upravnog odbora Partizana.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan do kraja godine dobija novog predsednika

Izvor: Sportal.rs, 25.Sep.2014

Partizan je održao sednicu upravnog odbora na kojoj je razmatran plan predstojeća izborne Skupština. Iako nisu precizirali datum, crno-beli će najverovatnije krajem decembra birati novog predsednika. Prema Statutu kluba "parni valjak" mora izabrati predsednika do kraja 2014. godine...- Upravni odbor...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.