Izborna konvencija Koalicije SPS-JS u Požarevcu

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna konvencija Koalicije SPS-JS u Požarevcu

U Požarevcu je održana predizborna konvencija Koalicije SPS-JS na kojoj su prisustvovali Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković Palma, predsednik JS, Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS...

Iz Požarevca je poručeno da politika Slobodana Miloševića nije bila politika zločina, već odbrane i zaštite našeg naroda tokom devedesetih godina i ono što niko ne može da mu ospori su Dejtonski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sporazum, Republika Srpska i Rezolucija 1244.

Danas nas napadaju sa raznih strana, i sa leve i sa desne, i oni koji misle da su Evropljani i oni koji su anti Evropljani, ali SPS nisu uspele da unište ni NATO bombe ni petooktobarska revolucija - iza nas stoji kontinuitet, sigurnist, stabilnost i trajanje.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.