Izbori za nacionalne savete 26. oktobra

Izvor: Akter, 05.Avg.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori za nacionalne savete 26. oktobra

Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina biće održani 26. oktobra, najavila je danas potpredsednica vlade Kori Udovički i pozvala sve predstavnike nacionalnih manjina da se upišu u posebne biračke spiskove

Udovički je na konferenciji za novinare rekla da će ti spiskovi biti privremeno zaključeni 18. avgusta, a izbori će biti raspisani dva dana kasnije, 20. avgusta.

Objasnila je da predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nacionalnih manjina mogu da se upišu u posebne biračke spiskove do 17. avgusta kada je poslednji dan, a 18. se zatvaraju spiskovi i na osnovu upisanog broja biće određeno da li će izbori biti sprovedeni direktnim glasanjem ili elektorskom metodom.

Pripadnike nacionalnih manjina koji su već upisani u biračke spiskove, Udovički je pozvala da provere da li je sa njihovim upisom sve u redu.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Krajem oktobra izbori za Savete nacionalnih manjina

Izvor: RTS, 05.Avg.2014

Izbori za Savete nacionalnih manjina biće raspisani 20. avgusta, a održaće se 26. oktobra, najavila je potpredsednica vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički...Ministarka je rekla da će 18. avgusta privremeno biti zatvoreni birački spiskovi i da će se na osnovu broja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.