Izbori uvek postoje kao mogućnost, ako nema većine za novu vladu

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izbori uvek postoje kao mogućnost, ako nema većine za novu vladu"

Raspisivanje parlamentarnih izbora postoji kao mogućnost, rekao je danas Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije i funkcioner SNS-a.

On je uveren da će se obezbediti stabilna većina za podršku vladi.

"Koliko poznajem Vučića i našu stranku, mi nikada nismo od toga bežali i, ako to bude jedini izlaz, i to je mogućnost. Kada se bavite politikom, izbori uvek postoje kao mogućnost i ne vidim ništa loše u proveri narodne volje. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << s obzirom da nam je narod dao jasan mandat, pre svega, kroz podršku Aleksandru Vučiću na izborima, verujem da ćemo uspeti da obezbedimo stabilnu većinu za podršku vladi", rekao je Stefanović nakon obilaska granične policije na Horgošu.

Brnabić formira nova ministarstva? Evo kome bi mogla biti dodeljena

On je naveo da po pitanju imenovanja Ane Brnabić za sastav nove vlade nema struja unutar SNS-a "već različitih razmišljanja" jednog dela poslanika s kojima će narednih dana razgovarati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kako bi se videlo da li postoji stabilna većina.

Rasprava o novoj vladi može početi sledeće subote, ako se obezbedi parlamentarna većina u naredna dva do tri dana, rekao je Stefanović prilikom posete Graničnoj policiji na Horgošu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.