Izbori u nedelju su veoma važni

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jul.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u nedelju su veoma važni

Srpska napredna stranka smatra da su izbori za skupštine mesnih zajednica veoma važni, jer su one „karika između naseljenih mesta i lokalne samouprave” – istakao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Sumirajući predizborne aktivnosti povodom nedeljnog izjašnjavanja u Dolovu i Omoljici, on je podvukao da ova stranka izlazi pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << građane s punim listama i kandidatima koji su „dobri, čestiti i ljudi od ugleda”. Bez obzira na to što se izbori održavaju usred leta, Sušec je naveo da u SNS-u očekuju izlaznost od 35 do 40 odsto upisanih birača, što je, za razliku od gradskih, u kojima je ona manja, uobičajeno za seoske mesne zajednice.

Komentarišući pojedine glasine da su aktivisti SNS-a u Omoljici vršili pritisak na neke od uglednih žitelja ovog mesta koji su želeli samostalno da izađu na izbore da odustanu od kandidature, prvi čovek naprednjaka je rekao da je reč o neistinama.

– SNS nema razloga da vrši pritisak na bilo koga, jer mi nismo kombi-stranka, već velika partija, čiji lider Aleksandar Vučić uživa podršku preko 50 odsto građana Srbije. Da je reč o neistini, pokazuje i podatak da u Omoljici ima 56 kandidata i šest lista. Ipak je najbitnije to da građani ocene kako je ko u ovim mesnim zajednicama do sada radio, jer se, na primer, projekat za kanalizaciju u Omoljici preko deset godina povlačio po fiokama, a sada mi rešavamo taj problem – rekao je Sušec.

Z. Sp.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.