Izbori u Zvezdi - Kako Delije kažu?

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Zvezdi - Kako ''Delije'' kažu?

Izbori u Crvenoj zvezdi trebalo bi da budu raspisani u utorak, a prema poslednjim informacijama, oni neće biti opšti, već samo predsednički.

Serija pobeda fudbalera Crvene zvezde i ubedljivo prvo mesto na superligaškoj tabeli potisnuli su u drugi plan nedavno veliko nezadovoljstvo navijača crveno-belih, posle čega je i odlučeno da se ide na izbore i posle čega su pojedini članovi Upravnog odbora podneli i ostavke.

Upravni odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde zasedaće u utorak od 18 časova, kada bi izbori trebalo i zvanično da se raspišu, ali kako večeras prenose ''Novosti'', oni neće biti opšti, odnosno na svim nivoima, kako se prethodno najavljivalo, već samo - predsednički.

A razlog za to je što su - navijači tako tražili.

Pomenuti izvor objavio je listu navijačkih zahteva, koje će navodno Zvezdino rukovodstvo da prihvati:

- Da se raspišu samo predsednički izbori a ne opšti

- Da mogu da glasaju samo članovi koji su platili članarinu do 6. septembara 2015. godine i da se izbori održe do 15. oktobra.

U svakom slučaju, mnogo više na ovu temu znaćemo sutra posle sednice, a kada je u pitanju predsednička funkcija, za sada se kao potencijalni kandidati pominju Petar Škundrić, Nebojša Čović i Ivica Tončev.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.