Izbori u Ukrajini? Oglasio se Zelenski

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 22:42

Izbori u Ukrajini? Oglasio se Zelenski

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da trenutno nije vreme za izbore u toj zemlji, već da se država "koncentriše na borbu protiv okupatora".

"Svi razumemo da je ratno vreme, ima mnogo izazova. Apsolutno je neodgovorno tako olako plasirati pitanje izbora među narod. Očekujem konkretne odgovore od svih relevantnih struktura i organa vlasti povodom zadataka koji su pred našom državom. To se odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na civilne organe vlasti, vojne elemente države i vladine zvaničnike sa Vrhovnom Radom i Službom bezbednosti Ukrajine, ali i drugim agencijama za sprovođenje zakona", poručio je Zelenski, prenela je "Ukrajinska pravda".

On je ponovio da sada nije vreme za izbore.

"Treba stati na kraj svakom političkom sporu, treba da nastavimo da radimo jedinstveno", naglasio je Zelenski.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski: Trenutno nije dobro vreme za izbore u Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2023

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je večeras da trenutno nije vreme za izbore u toj zemlji, već da se država "koncentriše na borbu protiv okupatora".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.