Izbori u Španiji: Socijalisti pobedili, ekstremni desničari osvojili mandate

Izvor: Danas, 29.Apr.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Španiji: Socijalisti pobedili, ekstremni desničari osvojili mandate

AFPPremijer Pedro Sančez je obećao glasačima proevropsku vladu koja će se boriti protiv nejednakosti Socijalisti su treći put u poslednje četiri godine pobedili na izborima u Španiji, ali neće moći sami da formiraju vladu. Stranka premijera Pedra Sančeza osvojila je 29 odsto glasova. Kako bi formirao većinu, Sančez će morati da uđe u koaliciju ili […] Članak Izbori u Španiji: Socijalisti pobedili, ekstremni desničari osvojili mandate se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izbori u Španiji: Socijalisti pobedili, ekstremni desničari osvojili mandate

Izvor: B92, 29.Apr.2019

Premijer Španije Pedro Sančez proglasio je pobedu na izborima, a mesta u parlamentu osvojili su i ekstremni desničari...Socijalisti su treći put u poslednje četiri godine pobedili na izborima u Španiji, ali neće moći sami da formiraju vladu...Stranka premijera Pedra Sančeza osvojila je 29 odsto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.