Izbori u Medveđi 8. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Medveđi 8. septembra

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Medveđa za 8. septembar 2019. godine.

Odluka o raspisivanju izbora za skupštinu opštine Medveđa stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku“, kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.

Izbore za odbornike u opštini Medveđa biće u nadležnosti organa za sprovođenje izbora na osnovu odredaba Zakona o lokalnim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Gojković raspisala lokalne izbore za Medveđu

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je lokalne izbore u opštini Medveđa za 8. septembar ove godine...Odluka o raspisivanju izbora za skupštinu opštine Medveđa stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi...

Nastavak na B92...

Maja Gojković raspisala lokalne izbore u Medveđi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je lokalne izbore u opštini Medveđa za 8. septembar ove godine...Odluka o raspisivanju izbora za skupštinu opštine Medveđa stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.