Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 11:47

Izbori u Beogradu na 1.265 biračkih mesta, 85 više nego na izborima 2023. godine

Gradska izborna komisija (GIK) usvojila je na današnjoj sednici Odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Beograda za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada raspisanim za 2. jun, prema kojoj je utvrđen broj od 1.265 biračkih mesta, što je uvećanje od 85 izbornih mesta, odnosno sedam odsto u odnosu na broj biračkih mesta na izborima 2023. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka GIK: Povećan broj birački mesta u Beogradu

Izvor: Danas, 13.Apr.2024

Gradska izborna komisija (GIK) Beograda usvojila je danas Odluku o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 2. jun, a prema tom dokumentu, građani će glasati na 85 izbornih mesta više nego u decembru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.