Izbori u Barseloni na kraju sezone

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Barseloni na kraju sezone

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Marija Bartomeu rekao je da će na kraju sezone biti održani predsednički izbori u klubu.

Predsednički izbori u Barsleoni trebali su da se održe 2016. godine, ali je je Bartomeu odlučio da se oni održe ove, kako bi se "smanjio pritisak na klub".

"Nepodnošlijv je pritisak na ovaj klub, koji funkcioniše dobro i na socijalnom i ekonomskom polju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Bartomeu.

On je potvrdio da će se kandidovati na izborima.

"Zamolio bih sve kandidate da tokom kampanje i kada budu razgovarali sa članovima kluba, koji će glasati, da budu fer-plej", kazao je on.

Bartomeu je kazao da je u ovom trenutku najbitnije da se pruži maksimalna podrška ekipi u borbi za trofeje i da svi članovi treba da radi na tome.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tektonski potresi u Barseloni: Promena predsednika?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2015

U Barseloni vlada borba za "fotelju". Čitava lakrdija koja se proteklih dana događa u Kataloniji dobila je novu dimenziju - na kraju sezone održaće se predsednički izbori! Tu informaciju novinarima je preneo trenutno prvi čovek Đosep Marija Bartomeu...Izbori u Barseloni trebalo je da budu održani...

Nastavak na Vesti-online.com...

NEIZDRŽIV PRITISAK: Izbori u Barseloni već na kraju sezone

Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2015

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Marija Bartomeu rekao je da će na kraju sezone biti održani predsednički izbori u klubu.. . Predsednički izbori u Barsleoni trebalo je da se održe 2016. godine, ali je je Bartomeu odlučio da se oni održe ove, kako bi se „smanjio pritisak na klub“.. „Nepodnošlijv...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.