Izbori sa SO Medveđa 13. septembra

Izvor: Akter, 28.Jul.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori sa SO Medveđa 13. septembra

Izbori za odbornike Skupštine opštine Medveđa biće održani 13. septembra 2015. godine, odlučila je danas predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković

Kako se navodi u saopštenju, odluka o raspisivanju izbora u Medveđi stupiće na snagu narednog dana od objavljivanja u Službenom glasniku, kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.

Vlada Srbije raspustila je početkom juna Skupštinu opštine Medveđa pošto u zakonskom roku nije održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nijedna sednica.

Do tada je predsednik opštine bio Dragiša Petrović iz Grupe građana "Gornja Jablanica".

Pre Petrovića, dugogodišnji predsednik opštine Medveđa bio je Slobodan Drašković, koji je preminuo u novembru 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.