Izbori roditelja, sudbina dece

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori roditelja, sudbina dece

Zbog velikog interesovanja publike umesto jedne, biće održane dve premijerne projekcije filma "Biser Bojane".

Reditelj Milan Karadžić zadovoljan je interesovanjem gledalaca za njegovo ostvarenje i pre prvog prikazivanja.

- Kao što u svaki dobar kulinarski recept ne ide samo jedan sastojak, naročito ako je u pitanju mediteranska kuhinja, tako ni ovaj film nema jednu žanrovsku odrednicu ili samo jednu liniju priče. U osnovi je to akciona priča, ali je i melodrama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i romantična komedija i krimić, a sve začinjeno finim mediteranskim humorom - kaže Milan i otkriva šta je za ekipu bio najveći izazov tokom rada na ovom ostvarenju.

- Za ekipu filma bio je izazov da se kroz odnose u porodici zapitaju kako i koliko pogrešni izbori roditelja utiču na sudbinu dece. Mi smo atmosferom, fotografijom i muzikom želeli da na filmskom platnu oživimo duh južnog Jadrana u punom svom intenzitetu. Pošto se na Mediteranu uvek slavi život, tako i mi kroz ovaj film slavimo život - dodaje reditelj.

Film prati sudbinu Nikole Popovića (Mima Karadžić) koji nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi nakratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Njega očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon 25 godina. Pored Mime u filmu igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević i drugi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.