Izbori na programima radija RTV-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 13:24

Izbori na programima radija RTV-a

Prvi program Radija će na dan izbora, 21. juna, imati novinare na biračkim mestima u Novom Sadu, koji će se, uz dopisnike iz vojvođanskih mesta, uključivati u vesti, kao i u Novosti u 15 časova.

Pratićemo konferencije za novinare u Republičkoj, Pokrajinskoj i Gradskoj izbornoj komisiji, Cesidu i Crti, na kojima će se objavljivati podaci o izlaznosti, a nakon 20 časova i procene rezultata izbora, koje će komentarisati analitičari.

Od 20 časova, sve informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reporterska javljanja i prenosi obraćanja u izbornim komisijama i u stranačkim izbornim štabovima, biće objedinjena u posebnoj emisiji ''Izborna noć'', u kojoj će voditelj, Slobodan Šorak i njegovi gosti analizirati rezultate izbora.

Praćenje izbora na trećem programu radija

Treći program Radija će u nedelju, 21.6.2020 godine imati celodnevni program posvećen izborima.

Informativni program će se emitovati na svakih sat vremena, a dogovorena je i saradnja sa dopisničkom mrežom.

Emitovaćemo specijalnu emisiju VEČE POSLE IZBORA, koja će trajati od 21.00 do 00.00 časova.

Emisiju pripremaju, i na svakih 20 minuta naizmenično emituju izborne programe, redakcije programa na rusinskom, slovačkom i rumunskom jeziku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi put u Srbiji radi se izlazna anketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2020, 09:29

Kompanija Ninamedia, koja se bavi ispitivanjem javnog mnjenja, sprovešće 21. juna na glasačkim mestima u Novom Sadu izlaznu anketu - tzv. exit poll metod, kojom se u kratkom roku dobija ocena rezultata izbora...Kako se navodi u saopštenju Ninamedije, ovo je prvi put da se exit poll organizuje u Srbiji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.