Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2024, 16:46

Izbori

Braćo Nišlije i sestre Nišlike, čeprkam onomad po ovej moje artiške što sam gi pisuvaja od naš si Niš, od naši si Nišlije, od naši si adeti, merakluci i sojt'rluci. Iskam da gi proberem, pa da najubave turim u jed'n sand'k i skutam u niki budžak na tavan. Ubavo znajem da će ga nađu unučiki i paraunučiki k'd se ukaču na tavan da iskaju kude je deda skutaja zlato. Ako bre, nek vidu deca k'ko je bilo u onoj vreme k'd smo imali majku i tatka a ne roditelja 1 i roditelja 2 , k'd se znalo koj je muško a koj je žensko i k'd smo misleli s's naš si pamet a ne s's veštačku inteligenciju.
I takoj čeprkam ti ja po tej artiške, k'd mi dođe u ruke jedna s's golem naslov IZBORI. Čatim ti ja toj što tam pisuje...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.