Izbor za Bikini model Srbije (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za Bikini model Srbije (FOTO)

Na Internacionalnom kupu Srbije u bodi bildingu, bodi–fitnesu i fitnesu, pod nazivom Kup Srbija open,  koji će se održati 30. aprila u Čačku u organizciji Saveza Srbije po prvi put će biti na programu, kao takmičarska disciplina, i izbor „Bikini model Srbije“! Tri najlepše devojke Srbije imaće priliku da se takmiče i na Prvenstvu Balkana, u Tuzli, 7. maja, kasnije i na evropskom i svetskom šampionatu  (oktobar, Novi Sad).
Izbor „Bikini model Srbije“ je nova takmičarska disciplina svetske IFBB federacije, koju je ove godine uvrstila u svoj program i SSBBFiA. Izbori „Bikini model“ već su održani u nekim zemljama . Izazvali su veliko interesovanja devojaka i publike. Devojke, koje tokom godine imaju najviše uspeha na domaćim i međunarodnim takmičenjima imaće priliku da sledeće godine budu stipendisti Sportskog saveza Srbije.


Gordana Milunović





Ivana Acić





Ivona Šimon





Sandra Dimitrijević





Sanja Begović





Tatjana Krstić





Teodora Ristić


Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.