Izabran Nadzorni odbor Hajduka

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Jul.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran Nadzorni odbor Hajduka

SPLIT - Članovi Hajduka u subotu 4. srpnja birali su sedam članova Nadzornog odbora kluba. Izbori su prošli bez ikakvog incidenta i u demokratskom ozračju.

Ukupan broj članova s pravom glasa iznosi 7.429, koji imaju ukupno 9.684 glasa. Na izbore je dopisno i direktno pristupilo 3.198 osoba. Nevažećih listića bilo je 235. Broj važećih listića iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 2.963, koji su ostvarili pravo na 4.192 glasa.

Najveći broj glasova dobio je kandidat Ljubo Pavasović Visković – 2.838. Slijedi ga u poretku Denis Kosor s 2.493 glasa. U Nadzorni odbor izabrani su još Nikica Krnić (2.452), Slaven Marasović (2.132), Ante Šalinović (2.007), Guste Santini (1.857) te Anthony Marinov (1.769). Njih bi 14. srpnja službeno trebala potvrditi Gradsko vijeće, a 18. srpnja i skupština HNK Hajduk d.d. Nakon toga će stupiti na dužnost.

Udruga Naš Hajduk zahvaljuje se svim kandidatima i članovima na sudjelovanju u ovom demokratskom procesu, a novoizabranom Nadzornom odboru želi sreću i da pokažu viziju i hajdučku hrabrost, uz ljubav prema klubu koju posjeduju. Udruga se zahvaljuje i desecima volontera koji su svojim predanim angažmanom pomogli da se izbori provedu u najboljem redu. Također, zahvala i HNK Hajduk Split, koji je dao prostor, kao i IT sistemima koji su besplatno ustupili informatičku opremu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Jagodinci kontrolisali izbore u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2015

LESKOVAC – Nenad Filipović ponovo je izabran za predsednka Gradskog odbora Jedinstvene Srbije na juče održanim izborima, koji su se odvijali pod strogom kontrolom predstavnika iz centrale stranke...Filipović je bio jedini kandidat jer je prethodno Dragan Jovanović povukao svoju listu i odustao...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.