Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Fejtov plan bez šanse

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu za KiM Oliver Ivanović izjavio je juče da bi se vanredni lokalni izbori u Kosovskoj Mitrovici mogli očekivati već krajem aprila, ili početkom maja, čime bi priča međunarodnog civilnog predstavnika Pitera Fejta o planu za integraciju severa Kosova "bila potpuno bespredmetna".

- Plan Fejta o integraciji severa Kosova u kosovske institucije nema nikakve šanse za uspeh, ali bi se na severu mogli stvoriti tenzija i nepotrebni sukobi i zato je intencija Srbije da što pre budu organizovani vanredni lokalni izbori u Mitrovici - rekao je Ivanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija ne podržava Fejtov plan

Izvor: B92, 12.Feb.2010

Injigo de Palasio Espanja (Beta)..Beograd -- Madrid ne podržava plan Pitera Fejta za integraciju severa Kosova, kaže za B92 ambasador Španije u Srbiji, Injigo de Palasio Espanja... Komentarišući medijske navode kojima je sugerisano da Španija podržava plan međunarodnog civilnog predstavnika na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.