Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić čestitao Makronu: Nadam se nastavku dobre saradnje

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić čestitao je Emanuelu Makronu pobjedu na predsjedničkim izborima u Francuskoj, uz želju da uspješno obavlja ovu funkciju, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

"Pred vama su brojni politički izazovi, ali vjerujem da ćete se uspješno izboriti. Nadam se i nastavku dobre saradnje BiH i Francuske", navodi se u Ivanićevoj čestitki.

Prema posljednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << podacima, u drugom krugu predsjedničkih izbora u Francuskoj, Makron je pobijedio osvojivši 66,06 odsto nakon prebrojanih 100 odsto glasova. Njegov rival Marin le Pen osvojila je 33,94 odsto glasova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.