Istanbulom odjekuje hit Nade Topčagić, narod slavi poraz Erdogana na lokalnim izborima

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2024, 12:20

Istanbulom odjekuje hit Nade Topčagić, narod slavi poraz Erdogana na lokalnim izborima

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan priznao je u nedelju istorijsku pobedu opozicije na lokalnim izborima, a građani koji ga ne podržavaju organizovali su slavlje u više delova Turske.
Na društvenim mrežama objavljeni su brojni snimci proslave pobede opozicije na lokalu, a među njima se izdvajaju oni na kojima se peva pesma sa naših prostora.
U pitanju je hit pevačice Nade Topčagić „Jutro je“, koji je u „orbitu“ pogurao i iz „naftalina“ izvukao proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović kada je uz njene taktove 2021. godine izašao na scenu italijanskog festivala Sanremo, piše Nova.rs.
Bayrampaşa da yaşayan Boşnaklar İBB Başkanlığını...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) HIT SNIMAK IZ TURSKE Erdoganov poraz slavili uz pesmu Nade Topčagić, oglasio se pevačicin muž: "To košta 100.000 dinara"

Izvor: Blic, 01.Apr.2024

Poraz Redžepa Tajipa Erdogana u Turskoj se slavio uz pesmu "Jutro je", koju izvodi srpska pevačica Nada Topčagić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.