Izvor: B92, 15.Avg.2009, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Vlada u krizi

Čačak -- Narodni poslanik i lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je Vlada Srbije u krizi i da su izbori neizbežni.

"Ima milion problema i u poljoprivredi, i sa investicijama. Ova vlada mora nešto da uradi, ili da uradi rekonstrukciju ili da se organizuju na neki drugi način", rekao je on u Čačku.

"Mnogo je nezaposlenih, 500.000 ljudi radi u administraciji, ne može da se izdrži. Ako ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove problema da reše, neminovni su izbori", podvukao je Ilić.

Prema njegovim rečima, poljoprivreda je "u autu" i nema šanse da preživi.

"Došla je vlada u veliku krizu. Ne mogu da izglasaju običan zakon, imaju velike ucene, probleme i veoma je teško", dodao je lider Nove Srbije.

"Bruka je da se usvaja ovakav zakon o informisanju. Novinari rade svoj posao, kad ja to kažem koji sam ih najviše napadao. Ne može se zakonom štititi neko. To je sramota, to je odlika diktatorskog režima", naglasio je Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.