Ilić: Glas za one koji rade

Izvor: RTS, 04.Mar.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Glas za one koji rade

Gradilišta rade, koridor se radi - očekujemo da građani shvate da na izborima treba glasati za one koji rade, a ne one koji daju samo prazna obećanja, rekao je lider NS Velimir Ilić.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da, iako traje izborna kampanja, ništa nije stalo i da se "radi punom parom" i da očekuje da građani glasaju za one koji rade a ne za one koji daju "prazna obećanja".

"Gradilišta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rade, koridor se radi - očekujemo da građani shvate da na izborima treba glasati za one koji rade, a ne one koji daju samo prazna obećanja", rekao je Ilić.

On je istakao da u kontaktu sa narodom vidi da ljudi prepoznaju opciju koja je spremna da pokrene Srbiju "i da veruje da će na izborima zato glasati za listu čiji je nosilac Aleksandar Vučić".

Ilić je izjavio, na sastanku sa predsednikom opštine Topola Draganom Jovanović i da je cilj da svako selo i svaka opština dobiju kanalizaciju, "kako bi se sprečile ekološke katastrofe".

On je naglasio ida je važno rešiti infrastrukturne probleme i promeniti azbestne cevi u svim mestima gde postoje, jer su kancerogene i da "to mora da nam bude prioritet zbnog zdravlja garđana".

Jovanović je rekao da se projekat fekalne i kišne kanalizacije na obodu Topole radi sredstvima "dinar na dinar" te Opštine i Ministarstva građevine i urbanizma.

On je dodao da je vrednost te investicije veća od deset miliona dinara i da će biti završena za mesec dana, saopštila je Nova Srbija.

Jovanović je najavio da će po završetku ovog projekta otpočeti radovi na novom sličnom projektu na drugom kraju Topole po istom principu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ilić: Glasati za one koji rade

Izvor: B92, 04.Mar.2014

Topola -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio da se radi punom parom, iako traje izborna kampanja..."Gradilišta rade, koridor se radi -očekujemo da građani shvate da na izborima treba glasati za one koji rade, a ne one koji daju samo prazna obećanja", rekao je Ilić...On je istakao da u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.