Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 08:38

IZBORI U TURSKOJ: Erdogan i Kiličdaroglu spremni za drugi krug predsedničkih izbora u Turskoj

ANKARA- Dvojica predsedničkih kandidata u Turskoj, aktuelni predsednik Redžep Tajip Erdogan i njegov protivnik Kemal Kiličdaroglu su izjavili posle juče održanih predsedničkih izbora da mogu da pobede u drugom krugu koji će, po svemu sudeći, biti 28. maja. Erdogan je rekao je rano jutros u Ankari da „jasno vodi“ na predsedničkim izborima, ali i da […] The post IZBORI U TURSKOJ: Erdogan i Kiličdaroglu spremni za drugi krug predsedničkih izbora u Turskoj appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZBORI SE NE DOBIJAJU NA BALKONU" Kiličdaroglu odgovorio Erdoganu: "Uprkos njegovim lažima i napadima, NIJE DOBIO ŽELJENI ISHOD"

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Rekordno visoka izlaznost na nedeljnim izborima u Turskoj po svemu sudeći neće omogućiti aktuelnom predsedniku Redžepu Taipu Erdoganu da odnese pobedu u prvom krugu koju je najavljivao pre objavljivanja zvaničnih rezultata, ali on poručuju da to ne umanjuje činjenicu da je izbor nacije u njegovu...

Nastavak na Blic...

Erdogan i Kiličdaroglu spremni za drugi krug predsedničkih izbora u Turskoj

Izvor: Beta, 15.Maj.2023

Dvojica predsedničkih kandidata u Turskoj, aktuelni predsednik Redžep Tajip Erdogan i njegov protivnik Kemal Kiličdaroglu su izjavili posle juče održanih predsedničkih izbora da mogu da pobede u drugom krugu koji će, po svemu sudeći, biti 28. maja.Erdogan je rekao je rano jutros u Ankari da "jasno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.