Izvor: Blic, 19.Avg.2020, 18:54

"IZBORI U STRANCI NISU RASPISANI" DS se oglasio povodom navoda dela partije da će Lečić biti kandidat za predsednika demokrata

Povodom navoda dela Demokratske stranke, u kojem su mahom bivši poslanici te stranke, da će Branislav Lečić biti kandidat za predsednika stranke, Lutovčev DS saopštava da izbori u toj stranci nisu raspisani i da će protiv organizatora "lažnih" izbora i onih koji se na njima budu kandidovali biti pokrenuti disciplinski postupci.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lutovac zapretio Lečiću isključenjem iz DS

Izvor: Blic, 19.Avg.2020

Povodom navoda dela Demokratske stranke (DS), u kom se nalaze mahom bivši poslanici DS, da će glumac Branislav Lečić biti kandidat za predsednika stranke, oglasio se ilider DS Zoran Lutovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.